GOASTOK

    ...beleef Twente
home

wandelen
wandelroutes
picknick
vervoer
scholen

catering
showcookingn
buffetten
grotefeesten
picknickservice
op locatie

gastenboek
publicaties
contact
fotoboek

Catering


amuse
 

Goastok verzorgt voor u een ambachtelijke catering in de vorm van: Showcooking, Buffetten of Picknickservice. Kwatiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze Goastok-kok kookt vanuit onze kooktent bij u thuis, bij uw bedrijf of bij een andere door u gekozen locatie. De keuze is afhankelijk van uw wensen. Als u verder leest zullen de voordelen van de verschillende stijlen catering duidelijk worden.


Showcooking:

Showcooking is een hele avond (of middag) verwend worden via de mond. Naast een basisbuffet wordt u een paar uur lang verwend met verschillende gerechten die ter plekke worden bereid. U kunt als u wilt meekijken en vragen stellen. Wie weet krijgt u zo wat tips om ook eens uit te proberen bij het koken van uw eigen dagelijkse maaltijd.
Onze koks werken met veel verse kruiden, gevoel en kennis van producten. Dit maakt de smaak van uw eten intenser en ziet er ook mooier uit op uw bord. U gaat thuis uit eten, met uw eigen kok in huis!
Krijgt u er al zin in?
showcooking
Klik op de foto voor meer informatie over Showcooking.

  Buffetten:

Bij Buffetten zijn de gerechten voornamelijk al bij ons bereid en worden ze bij u op een buffettafel in stijl uitgestald. Er is een kok aanwezig die een paar gerechten stijlvol afmaakt op een bordje.
De kok zorgt ook voor het aanvullen van de buffettafel.
Personeel is aanwezig om u te bedienen en de gebruikte borden uit te serveren.
Buffetten De Goastok-kok werkt ook hier met veel verse kruiden, gevoel en kennis van producten. U kunt hem vragen stellen over de gebruikte producten. Wij zullen proberen u culinair in de watten te leggen. U gaat thuis uit eten, met uw eigen kok in huis!
Klik op de foto voor meer informatie over Buffetten.

Picknickservice:

De Picknickservice is een mooie aanvulling op een heerlijke dag buiten. U kiest een geschikte plek uit voor een picknick, verteld ons uw wensen en wij regelen de rest. De picknickplek moet wel met de auto berijkbaar zijn. Wij bereiden de eventueel warme gerechten in de Goastok-camper. Wij serveren de picknick in de buitenlucht, maar kunnen bij slechter weer eventueel onze kooktent tegen de Goastok-camper aanzetten voor beschutting tegen wind of regen. Als u geen picknickplek weet kunnen wij u vast helpen.
Ook bij de picknickservice maken wij gebruik van veel verse en ambachtelijke producten van de Twentse grond.
picknickservice
Klik op de foto voor meer informatie over de Picknickservice.

Klik hier voor reservering of vragen vooraf.

terug naar boven